Group of influencers

Artikkelit

Vaikuttajat ovat alansa asiantuntijoita – lue, miten brändi hyötyy vaikuttajamarkkinoinnista

Vaikuttajat ovat aikamme ihailtuja ja seurattuja henkilöitä, joilla on vankka ja sitoutunut seuraajakunta sekä vahva asiantuntemus alastaan. Brändien kannattaisi hyödyntää heidän sisältöosaamistaan markkinoinnissa entistä vahvemmin.

Lue koko artikkeli

Asennemedian brändi ja sivusto uudistuivat: Vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto näkyy ja kuuluu nyt entistä paremmin!

Uudistuneiden verkkosivujen ja brändi-ilmeen myötä tarjoamme asiakkaillemme entistä tehokkaammin vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijuutta – asenteella tehtynä tietenkin.

Lue koko artikkeli

Miksi podcast-mainonta kannattaa? Lue asiantuntijakatsaus audion kaupallisuuteen

Podcast on mediana intiimi ja tutulla äänellä tehty suositus toimii kuin ystävältä kuultuna. Sen vuoksi mainonta audiosisällöissä on tehokasta – mutta tiedätkö, millaisia vaihtoehtoja podcast-mainonnan parissa on?

Lue koko artikkeli

Asenteella tekeminen kantoi Vuoden toimisto -finaaliin asti

Asennemedia on mukana ensimmäisten vaikuttajamarkkinointitoimistojen joukossa Vuoden toimisto -kilpailun finaalissa. Vaikuttajamarkkinointi on kilpailussa osa sisältömarkkinointi- ja sometoimistojen kategoriaa.

Lue koko artikkeli

Asenne-arki: Etätyön haaste

”Tiedätkö kuinka monta askelta etätyötä tekevä työntekijäsi tai työkaverisi päivän aikana jaksaa kävellä?” Tässä jutussa vieraskynään tarttui Susanna Hakanen, joka on seurannut vierestä puolisonsa, Asennemedian audio creative Miikkaelin, etätyöskentelyä jo vuosien ajan.

Lue koko artikkeli

Asenne-arki: Miksi meidän pitäisi oppia toisiltamme?

Vaikuttajamarkkinointi on alana nopealiikkeinen ja jatkuvasti kehittyvä. Lue projektipäällikkömme Amandan ajatuksia oppien ja oivallusten jakamisen tärkeydestä, ja miten Asennemedian projektipäälliköt ovat tätä tärkeää tiedonjakoa mahdollistaneet.

Lue koko artikkeli

Tiedotteet

Tilaa
uutiskirje

Kuukausittainen Asennenews tarjoaa asiantuntijoidemme tietotaidon sinulle suoraan sähköpostiisi! Kirjoitamme alan viimeisimmistä trendeistä ja tarjoamme tietoa tilaajillemme.

Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.