Group of influencers

Artikkelit

Miksi podcast-mainonta kannattaa? Lue asiantuntijakatsaus audion kaupallisuuteen

Podcast on mediana intiimi ja tutulla äänellä tehty suositus toimii kuin ystävältä kuultuna. Sen vuoksi mainonta audiosisällöissä on tehokasta – mutta tiedätkö, millaisia vaihtoehtoja podcast-mainonnan parissa on?

Lue koko artikkeli

Asenteella tekeminen kantoi Vuoden toimisto -finaaliin asti

Asennemedia on mukana ensimmäisten vaikuttajamarkkinointitoimistojen joukossa Vuoden toimisto -kilpailun finaalissa. Vaikuttajamarkkinointi on kilpailussa osa sisältömarkkinointi- ja sometoimistojen kategoriaa.

Lue koko artikkeli

Asenne-arki: Etätyön haaste

”Tiedätkö kuinka monta askelta etätyötä tekevä työntekijäsi tai työkaverisi päivän aikana jaksaa kävellä?” Tässä jutussa vieraskynään tarttui Susanna Hakanen, joka on seurannut vierestä puolisonsa, Asennemedian audio creative Miikkaelin, etätyöskentelyä jo vuosien ajan.

Lue koko artikkeli

Asenne-arki: Miksi meidän pitäisi oppia toisiltamme?

Vaikuttajamarkkinointi on alana nopealiikkeinen ja jatkuvasti kehittyvä. Lue projektipäällikkömme Amandan ajatuksia oppien ja oivallusten jakamisen tärkeydestä, ja miten Asennemedian projektipäälliköt ovat tätä tärkeää tiedonjakoa mahdollistaneet.

Lue koko artikkeli

Vaikuttajamarkkinoinnin trendit 2022

Vuosi lähenee loppuaan, joten on aika kääntää katseet tulevaan vuoteen 2022. Lue projektipäällikkömme Janikan kartoitus vaikuttajamarkkinoinnin trendeistä ja tiedät, mistä ensi vuonna vaikuttajakentällä puhutaan.

Lue koko artikkeli

Podcastien syksy 2021

Syksyllä 2021 Asennemedian podcast-ohjelmistossa kuullaan paljon vanhoja tuttuja, mutta myös muutamia uusia tulokkaita. Olemme koonneet kuunteluasi helpottamaan valmiin listan podcasteistamme ja siitä, mitä tuleva syksy tuo niissä tullessaan. Sinä voit vain kaivaa kuulokkeet esiin ja virittää itsesi äänitaajuuksille!

Lue koko artikkeli

Tiedotteet

Tilaa
uutiskirje

Kuukausittainen Asennenews tarjoaa asiantuntijoidemme tietotaidon sinulle suoraan sähköpostiisi! Kirjoitamme alan viimeisimmistä trendeistä ja tarjoamme tietoa tilaajillemme.

Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.