Group of influencers

Artikkelit

Hygieniarajat hyödyttävät niin brändiä kuin vaikuttajaa

Meille on Asennemedialla on tärkeää niin se, että vaikuttajat saavat asianmukaisen korvauksen työstään kuin se, että brändit pääsevät luomaan kanssamme tuloksellisia ja vaikuttavia markkinointikokonaisuuksia. Sen vuoksi huolehdimme esimerkiksi siitä, että kaikki osapuolet noudattavat hygieniarajoja.

Lue koko artikkeli

Näkökulma: Vaikuttajamarkkinoinnin ristiriitaisuus - Miksi se vihastuttaa ja ihastuttaa

”Menisivät oikeisiin töihin.” ”Kiitos – oot antanut mulle niin paljon tukea vaikeina aikoina.” ”Ei ole turhempaa kuin itseään influencereiksi kutsuvat ihmiset.” ”Tuote myytiin parissa minuutissa loppuun, kun vaikuttaja suositteli sitä.”

Lue koko artikkeli

Miten tehdään menestyvä brändivetoinen podcast?

Podcastien suosio on jatkuvassa kasvussa, joten ei ihme, että audio kiinnostaa myös yrityksiä viestintämuotona. Mutta miten luodaan menestyvä B2B- tai brändivetoinen podcast, ja mitä eri vaihtoehtoja yrityksillä on podcastien parissa?

Lue koko artikkeli

Vaikuttajat ovat alansa asiantuntijoita – lue, miten brändi hyötyy vaikuttajamarkkinoinnista

Vaikuttajat ovat aikamme ihailtuja ja seurattuja henkilöitä, joilla on vankka ja sitoutunut seuraajakunta sekä vahva asiantuntemus alastaan. Brändien kannattaisi hyödyntää heidän sisältöosaamistaan markkinoinnissa entistä vahvemmin.

Lue koko artikkeli

Asennemedian brändi ja sivusto uudistuivat: Vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto näkyy ja kuuluu nyt entistä paremmin!

Uudistuneiden verkkosivujen ja brändi-ilmeen myötä tarjoamme asiakkaillemme entistä tehokkaammin vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijuutta – asenteella tehtynä tietenkin.

Lue koko artikkeli

Miksi podcast-mainonta kannattaa? Lue asiantuntijakatsaus audion kaupallisuuteen

Podcast on mediana intiimi ja tutulla äänellä tehty suositus toimii kuin ystävältä kuultuna. Sen vuoksi mainonta audiosisällöissä on tehokasta – mutta tiedätkö, millaisia vaihtoehtoja podcast-mainonnan parissa on?

Lue koko artikkeli

Tiedotteet

Tilaa
uutiskirje

Kuukausittainen Asennenews tarjoaa asiantuntijoidemme tietotaidon sinulle suoraan sähköpostiisi! Kirjoitamme alan viimeisimmistä trendeistä ja tarjoamme tietoa tilaajillemme.

Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.