Siirry sisältöön

Kehorauhaa on podcast-uutuus, joka haastaa kapeita kauneusihanteita

Tänä syksynä hyvinvointia käsitellään lempeällä ja armollisella otteella Kehorauhaa-podcastin parissa. Podcastin juontaja Veera Papinoja on matkailualan ammattilainen ja vaikuttaja, joka tunnetaan inspiroivan matkailusisältönsä lisäksi sisällöntuottajana, joka herättää keskustelua kehopositiivisuuden ja hyvinvoinnin näkökulmista.

Kehorauhaa-podcast laajentaa podcast- ja äänikirjapalvelu Podimon tarjontaa ja ensimmäisten jaksojen aikana pureudutaan esimerkiksi siihen, miksi laihdutus oikeastaan lihottaa ja kuinka dieettikulttuuri on vaikuttanut milleniaalisukupolven kehonkuvaan. Kauden edetessä hyvinvointia koskevia teemoja käsitellään kaihtamatta vaikeitakaan puheenaiheita – lempeällä ja armollisella otteella kuitenkin.

”Halusin tehdä tän podcastin niille, jotka on kamppailleet näiden samojen asioiden kanssa kokoon katsomatta. Tähän kaikkeen liittyy niin paljon häpeää ja kuvitelmaa siitä, että ollaan yksin, joten mä toivon tän olevan se vertaistuki mitä olisin joskus itse tarvinnut.”

Papinoja itse haluaa podcastin olevan kuulijalleen turvapaikka, missä tunteikkaitakin aiheita voi tarkastella uteliaisuudella. Hän kertoo aiheista henkilökohtaisella otteella: Papinoja itse kertoo yrittäneensä laihduttaa suurimman osan elämästään, jotta sopisi yhteiskunnan kauneusihanteisiin. Muutos tapahtui, kun hän ymmärsi hyvinvoinnin lähtevän aivan jostain muuta kuin siitä, mitä painolukemaa vaaka näyttää.

Toisinaan Papinojan seuraksi studioon saapuu kiinnostavia vieraita, jotka ovat hyvinvoinnin ja ravitsemuksen asiantuntijoita. Heidän kanssaan ravistellaan tiukassa olevia uskomuksia, joita suurella osalla meistä hyvinvointiin, painoon ja kehonkuvaan liittyen on.

Asennemedia on uudesta podcast-tuotannostaan ylpeä ja iloinen:

”Kehopositiivisuus ja lempeämpi ote hyvinvointiin ovat merkittäviä ja ajankohtaisia aiheita, ja on hienoa päästä luomaan niistä sisältöä nyt myös suomen kielellä. Veera on inspiroiva ja ammattitaitoinen host, joka osaa puhua aiheesta samaistuttavasti. Olen varma, että moni kuulija samaistuu syksyn jaksojen aiheisiin”, Asennemedian podcast-tuottaja Tiina Svensk kertoo.

Kehorauhaa-podcastia pääset kuuntelemaan Podimon palvelusta, ja uusien käyttäjien on mahdollista kuunnella koko loppuvuosi podcastia veloituksetta. Veera Biancan tarjoaman alekoodin pääset lunastamaan täältä.

Kuuntele ja seuraa Kehorauhaa-podcastia:

Seuraa Kehorauhaa-podcastia

Kuuntele Kehorauhaa-podcastia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tiina Svensk

tiina@asennemedia.fi

+358 456 505 194

Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, jossa yhteistyöt pohjataan strategiaan, luodaan intohimolla ja tehdään asenteella. Kirjoitamme ajankohtaisista uutisista, vaikuttajamarkkinoinnin saloista ja caseista, jotka tekivät vaikutuksen.