Siirry sisältöön

C Moren podcast jatkuu – Sara Parikka ja Johanna Puhakka palaavat kulisseihin

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastissa keskustellaan elokuva- ja televisiotuotantoalan huippuvieraiden kanssa alan kiinnostavimmista aiheista. Uuden kauden jaksoissa sukelletaan muun muassa kasvutarinoihin ja näyttelijän työhön vaikuttaviin ilmiöihin, keskustellaan rohkeudesta ja julkisuuden valokeilasta sekä sen varjopuolista. Juontajina jatkavat valovoimaiset podcast-ammattilaiset Sara Parikka ja Johanna Puhakka, jotka muistetaan muun muassa Salatuista elämistä, Rantabaarista ja Papupata-podcastista. Jaksoissa kuullaan myös Saran ja Johannan kuulumiset sekä annetaan kuulijoille viikon tehtävä. Jaossa on huippupalkintoja, kuten avustajan rooli suosikkisarjassa!

Podcastilla C More tarjoilee syventävää lisätietoa alkuperäissarjoistaan. Jokaisen jakson keskiössä on C Moren alkuperäissarja ja sen tuotannosta tuttu vieras. Jaksoissa vierailevat Mikko Leppilampi, Kiti Kokkonen, Thelma Siberg, Olga Temonen, Aku Hirviniemi ja Satu Silvo.

Kauden ensimmäisessä jaksossa Mikko Leppilampi paljastaa C Moren Hautalehto: Kylmä syli -sarjaan liittyvän odotetun uutisen.

Parikka ja Puhakka ovat innoissaan uuden kauden vieraskattauksesta.

”Meillä on mielettömät vieraat! Itselläni on tullut monista keskusteluista sellainen olo, että olen jäänyt miettimään ja pohtimaan, ja oikeasti inspiroitunutkin tosi paljon”, Sara Parikka kertoo ilahtuneena.

”Meillä on aikamoinen kattaus, ja juuri niin kuin Sara sanoi, on jäänyt monista keskusteluista tosi hyvä energia leijumaan omaankin sieluun. Se on ollut aika siistiä. Kannattaa kuunnella!”, Johanna Puhakka kehottaa.

”Emme malta odottaa, että uusi kausi on livenä!”, molemmat hehkuttavat.

Kuuntele podcastin uusin jakso täältä!

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastin uusi kausi on kuunneltavissa torstaista 24. helmikuuta alkaen ilmaiseksi suosituimmista podcast-palveluista, mm. Spotifysta ja Acastista. Podcastin C Morelle tuottaa Asennemedia.

#kulisseissa #cmoresuomi

Haastattelupyynnöt:

Asennemedia: Johanna Risku, johanna@asennemedia.fi, 040 564 9171
C More: Arto Suominen, arto.suominen@cmore.fi, 040 664 7579

C More – Koukussa draamaan.