Siirry sisältöön

Strategiset ratkaisut

Olemme rinnallasi strategisena kumppanina markkinointisi suunnittelussa. Palveluna vaikuttajamarkkinoinnin strategiset ratkaisut tarkoittaa sitä, että kytkemme vaikuttajatekemisen osaksi brändin markkinointia niin, että tulokset ovat mitattavissa ja jälki laadukasta. Strateginen ote vaikuttajamarkkinointiin tarjoaa kokonaisvaltaisen tulokulman: vaikuttajamarkkinointi pelaa yhteen muiden kanavien ja laajempien tavoitteiden kanssa.

Strateginen vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinoinnin strategiset ratkaisut: suunnitelma

1. Suunniteltua

Vaikuttajamarkkinoinnin nostaminen osaksi markkinoinnin vuosikellosuunnittelua on lähtökohta onnistumiselle. Näin viestit saadaan heijastelemaan brändin muuta markkinointiviestintää.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategiset ratkaisut: brändin mukainen

2. Brändin mukaista

Parhaimmillaan vaikuttajamarkkinointi tekee brändin pääviestit tunnetuksi ja vahvistaa brändimielikuvaa kohderyhmää puhuttelevan sisällön avulla. Luova tiimimme taitaa monikanavaisten markkinointikokonaisuuksien suunnittelun.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategiset ratkaisut: mittaaminen

3. Mitattavaa

Olivatpa tavoitteesi sitten brändillisiä, taktisia tai hyvässä suhteessa molempia, ne ja niille sopivat mittarit kannattaa määritellä kampanjan alkuvaiheessa. Kun yhdessä luodut mittarit, roolit ja tavoitteet ovat selkeitä, näkyy se myös tuloksissa.

Kaipaatko brändisi markkinoinnille uusia, raikkaita ideoita? Kiinnostavatko vaikuttajamarkkinoinnin strategiset ratkaisut? Tahtoisitko tehdä aidosti vaikuttavaa ja tuloksellista vaikuttajamarkkinointia? Ota yhteyttä, ja me luomme brändillesi vaikuttajamarkkinointistrategian ja toteutamme sen kanssasi.

Esimerkkicase