Siirry sisältöön

Lataa opas vaikuttajamarkkinoinnin suunnitteluun

Kasasimme ladattavan oppaan, josta löydät vaihe aiheelta ohjeet strategisen ja tuloksellisen vaikuttajamarkkinoinnin suunnitteluun. Mistä kannattaa lähteä liikkeelle? Miten herättää oma ja tiimin luovuus? Miten vaikuttajamarkkinointia tehdään Asenteella? Millaisia tuloksia voit saavuttaa lisäämällä mediamixiisi audiota? Ja ennen kaikkea: mitä vaiheita ja alan kiemuroita sinun tulee ottaa huomioon ennen kampanjaa ja sen aikana?

Asiantuntijamme jakavat tietotaitoaan strategisesta vaikuttajamarkkinoinnista, kampanjan suunnittelun vaiheista, projektinhallinnasta ja kanavista. Lataa opas ja aloita vaikuttava markkinointi!

Asennemedian asiantuntijat jakavat parhaat vinkkinsä ja kertovat, miten homma meillä hoidetaan. Lue tuotannon johtajamme Johannan neuvot projektinhallintaan, inspiroidu luovan konseptisuunnittelijamme Senjan ajatuksista ja anna Asennestudion vastaavan tuottajan Tiinan kertoa, miten brändisi hyötyy tukemalla vaikuttajatekemistä audiolla.

Opas sisältää:

  1. Strateginen vaikuttajamarkkinointi pohjaa yrityksen arvoihin ja tavoitteisiin
  2. Markkinoijan muistilista
  3. Lähde liikkeelle luovuudesta
  4. Herätä tunne audiolla

Lataa opas vaikuttajamarkkinoinnin suunnitteluun!

Kun täytät tietosi, saat ladattua oppaan itsellesi tästä. Vinkki: hyödynnä myös mahdollisuus 30 minuutin ilmaiseen konsultaatioon!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, jossa yhteistyöt pohjataan strategiaan, luodaan intohimolla ja tehdään asenteella. Kirjoitamme ajankohtaisista uutisista, vaikuttajamarkkinoinnin saloista ja caseista, jotka tekivät vaikutuksen.