Siirry sisältöön

Ura meillä

Haluatko luoda uutta alan edelläkävijöiden joukossa? Yrityskulttuurimme on vertaansa vailla – haluamme, että asiat on asenteella tehty.

Tavoitteellisesti, kunnianhimolla ja suurella sydämellä

Yrityskulttuurimme on vertaansa vailla – haluamme, että asiat on asenteella tehty. Teemme töitä tavoitteellisesti ja suurella sydämellä. Olemme innostava, energinen ja kunnianhimoinen työyhteisö, jossa jokaista kannustetaan ottamaan vastuuta oman työn ja roolin kehityksestä. Pyrimme päästämään asiat työpöydältämme eteenpäin parempina kuin ne siihen tulivat.

Arvomaailmamme on selkeä: tahdomme olla yrityksenä inhimillinen, verraton ja innostuva. Meille se tarkoittaa, että teemme töitä yhtä aikaa kovaa ja lempeästi. Slack-kanavamme hiljenevät illoiksi ja viikonlopuiksi, pidämme jokainen viisi ylimääräistä lomapäivää vuodessa, ja pyhitämme palaverittoman perjantain. Haluamme, että Asennejengi viihtyy työpaikassaan, saa toisistaan tukea ja kokee työnsä aidosti mielekkääksi.

Asennemedia työpaikkana

Asennemedialla työskentelee joukko markkinointialan vahvimpia osaajia, jotka tuottavat asiakkaillemme monikanavaisia markkinointikokonaisuuksia strategisella otteella ja luovalla mielellä. Kumppanimme saavat meiltä asiantuntevaa palvelua, tuoreita kampanjaideoita ja saumattoman yhteistyöprosessin. Tällä hetkellä voimme ylpeänä todeta, että Asenteella työskentelee 13 tekijää, joista jokainen on oman osa-alueensa erityisasiantuntija.

Tiimimme me-henki on vahva ja viihdymme yhdessä: tällä jengillä on kiva viettää aikaa yhdessä. Työntekijämme kokevatkin, että kollegoilta saatu tuki ja arvostus on yrityksessämme ensiluokkaista. Jokaisella Asennejengin jäsenellä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja kasvavan alan kehittämiseen: saat vastuuta, valmennusta ja tuen omien vahvuuksiesi hyödyntämiseen. Mikä tärkeintä, innostamme toinen toisiamme tekemään Suomen parasta vaikuttajamarkkinointia.

Arvostan kovasti sitä, että meillä työntekijän hyvinvoinnista pidetään aidosti huolta. Ympäristönä Asennemedia on inspiroiva ja kannustava: kulttuuriimme kuuluu, että kehut kerrotaan ääneen. Jokaisen tavoitteita ja toiveita kuullaan säännöllisesti ja niihin pyritään vastaamaan – tuntuu, että työntekijöiden halutaan kehittyvän ja kasvavan omia tavoitteitaan kohti. Työ on joustavaa ja sitä voi tehdä melkeinpä mistä tahansa, vaikka Espanjan auringon alta. Parasta meillä on kuitenkin ihmiset. Ja hei, joka tiistai on Asenteella padel-tiistai!

Roosa Eloranta
Senior Project Manager

Henkilöstön hyvinvointi ja kehittäminen

Vuonna 2015 perustettiin punavuorelaisessa olohuoneessa uudenlainen vaikuttajamarkkinointitoimisto, Asennemedia. Silloin halusimme luoda tekijöille innostavan yhteisön, jossa jokaista palkitaan asianmukaisesti ja kohdellaan reilusti. Vaikka toimintamme sekä henkilöstömme määrä on kasvanut, on tämä alkuperäinen ajatus yhä toimintamme ytimessä: tahdomme pitää ihmisistämme huolta.

Asenne-edut

  • Joustava hybridityö: tehdä saa mistä vain, kunhan tekee asenteella!
  • Lounasetu ja monipuolinen virike-etu
  • Palaveriton perjantai
  • Viisi (5!) ylimääräistä lomapäivää vuodessa
  • Matala hierarkia
  • Padel-kenttä Asennejengin käytössä kerran viikossa
  • Tunti viikossa työaikaa uuden oppimiseen vaikkapa ulkoillen
  • Aamupala toimistolla tiistaisin

Asennemedialla johtajan tehtävä on inspiroida omalla esimerkillään saavuttamaan sovitut tavoitteet, ajatella aina ensin joukkueensa etua ja luoda tiimiläisilleen turvallinen ympäristö. Tärkeintä itselleni on tämä vertaansa vailla oleva henki – meillä kannustetaan jokaista löytämään oma sisäinen rohkeutensa eikä pelätä sanoa vaikeita asioita ääneen!

Katja Simula
HR & Account Director

Sinä Asennejengiin?

Kulttuurimme sopii kunnianhimoiselle henkilölle, jolla on korkeat tavoitteet ja aito innostus vaikuttajamarkkinointiin. Kasvavalla alalla on mahdollisuus vaikuttaa työnsä sisältöön, omaan urakehitykseen ja koko vaikuttajamarkkinointialan vahvistamiseen.

Haluatko luoda uutta kunnianhimolla ja suurella sydämellä? Jaatko Asennemedian arvomaailman? Oletko alasi paras, joko nyt tai tulevaisuudessa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, mitä toisit mukanasi: katja@asennemedia.fi

Lue Asennemedian tarina!

Tutustu Asennejengiin!

Lähetä hakemus

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia