Siirry sisältöön

Uutta! Varaa ilmainen 30 minuutin konsultaatio

Tahtoisitko kysyä jotakin alan asiantuntijalta? Oletko yksin yrityksenne vaikuttajamarkkinointihaasteiden kanssa? Mietityttääkö oikeiden vaikuttajien valinta tai vaikkapa mittaaminen? Nyt voit varata Asennemedian sivuilta veloituksetta ja ilman sähköpostiketjuja nopean 30 minuutin konsultaation. Käytä aika kokonaan tai kysy yksi kysymys ja jatka työpäivääsi – tämä ominaisuus on tehty sinua varten.

Parilla klikkauksella asiantuntijan puheille

Me tunnemme markkinoinnin tekijät ja sen, ettei aikaa ylimääräisille palavereille tai puheluille yleensä ole. Siksi tahdomme, että kauttamme saat asiantuntijoiden apua matalalla kynnyksellä ja nopeasti. Halusimme unohtaa aikojen ehdottelut, pitkät sähköpostiketjut ja tunnin palaverivaraukset, joten päädyimme kolmenkymmenen minuutin valmiisiin aikaikkunoihin, joita voit varata kätevästi nettisivujemme ja Calendlyn kautta.

Varaa 30 minuutin aika ja käytä se haluamallasi tavalla!

Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, jossa yhteistyöt pohjataan strategiaan, luodaan intohimolla ja tehdään asenteella. Kirjoitamme ajankohtaisista uutisista, vaikuttajamarkkinoinnin saloista ja caseista, jotka tekivät vaikutuksen.