Siirry sisältöön

C Moren uudessa podcastissa sukelletaan sarja- ja elokuvatuotantojen kulisseihin – juontajina Sara Parikka ja Johanna Puhakka

Kulisseissa-podcastissa kuullaan muun muassa, kuinka näyttelijän raskausvatsa piilotetaan, millaista on rakastua työkaveriin, miten #metoo vaikutti työskentelyyn sekä kuinka pidetään oman pään sisällä fiktio fiktiona ja faktat faktoina. Joka jaksossa kuullaan myös Saran ja Johannan kuulumiset, keskustellaan alan huippujen kanssa ja annetaan kuulijoille viikon tehtävä.

Podcastilla C More tarjoilee syventävää lisäsisältöä alkuperäissarjoistaan: jokaisen jakson keskiössä on C Moren uunituore alkuperäissarja, ja sen tuotannosta tuttu vieras. Jaksoissa vierailevat Elena Leeve, Petteri Summanen, Saara Kotkaniemi, Matti Leino ja Eero Ritala.

”Tosi kivaa palata mikrofonien ääreen! Kuten podcastin nimestäkin voi päätellä, me mennään kulisseihin. Tutustumme suomalaisiin draamatuotantoihin ja mitä taustalla tapahtuu”, Sara Parikka kertoo innostuneena.

”Meidänkin alalla paljon on tapahtunut, ja nyt ollaan tietynlaisessa murrosvaiheessa. Millaista tuotannoissa on ollut ennen ja millaista on nyt? On kiinnostavaa kuulla vieraiden näkökulmia ja kokemuksia”, Puhakka jatkaa.

Podcast-ammattilaiset Parikka ja Puhakka ovat myös ammatillisesti uuden edessä päästessään haastattelemaan vieraita.

”On ammatillisesti jännittävää ja haastavaa olla itse haastattelijan roolissa. Tavoitteenamme on välttää sellaista kysymys-vastaus -meininkiä ja antaa myös itsestämme. Kyseessä on enemmänkin yhteinen keskusteluhetki”, Parikka kuvaa.

“Pyrimme luomaan turvallisen ja lämpimän keskusteluympäristön vieraillemme. Jaksoissa vaihdetaan yhdessä ajatuksia ja tartutaan aidosti kiinnostaviin aiheisiin myös pintaa syvemmältä”, Puhakka jatkaa.

Kulisseissa-podcastin jaksot ja vieraat:

1. jakso to 9.9.

Vieraana näyttelijä Elena Leeve Maria Kallio -sarjasta.

Aihe: Naiseus ja äitiys kulisseissa

2. jakso to 23.9.

Vieraina ohjaaja-käsikirjoittaja Petteri Summanen ja näyttelijä Saara Kotkaniemi Karuselli-sarjasta.

Aihe: Ennen ja nyt kulisseissa.

3. jakso to 7.10.

Vieraana näyttelijä Matti Leino Rantabaari-sarjasta.

Aihe: Ystävyys ja rakkaus kulisseissa

4. jakso to 21.10.

Vieraana näyttelijä Eero Ritala Pahan väri -sarjasta.

Aihe: Faktaa ja fiktiota kulisseissa.

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcast on kuunneltavissa torstaista 9. syyskuuta alkaen ilmaiseksi suosituimmista podcast-palveluista. Podcastin C Morelle tuottaa Asennemedia.

#kulisseissa #cmoresuomi

Kuuntele podcastin teaser täältä!

Lisätiedot:

Pressikuvat: mtvpressi.fi

Haastattelupyynnöt:

Asennemedia: Johanna Risku, johanna@asennemedia.fi, 040 564 9171

C More: Arto Suominen, arto.suominen@cmore.fi, 040 664 7579

aaa