Siirry sisältöön

Palvelut

Asenteella tehdyt vaikuttajamarkkinointiprojektit pohjataan yrityksen strategiaan, toteutetaan luovasti ja hallitaan ammattitaidolla alusta loppuun.

 • Strategiset ratkaisut

  Kytkemme vaikuttajamarkkinoinnin osaksi brändin markkinointistrategiaa niin, että yhteistyö on mitattavissa ja jälki laadukasta. Olemme rinnallasi strategisena kumppanina markkinointisi suunnittelussa. Kun yhdessä luodut mittarit, roolit ja tavoitteet ovat selkeitä, näkyy se myös tuloksissa.

 • Luova suunnittelu

  Luova suunnittelu ohjaa vaikuttajasisältöjen tekemistä ja johtaa erottuviin lopputuloksiin. Idearikas tiimimme hallitsee konseptoinnin ja tietää, miten luodaan seuraajia aidosti sitouttavia, monikanavaisia vaikuttajamarkkinointikokonaisuuksia.

 • Vaikuttaja- ja kanavasuunnitelma

  Onnistuneen vaikuttajamarkkinointikampanjan salaisuus? Täydellinen brand match kaipaa rinnalleen kanavat, joissa kohderyhmät tavoitetaan. Meidän tehtävämme on ajatella totutun ulkopuolelta, oli kyseessä taktinen lähtö tai brändillinen kampanja.

 • PR-teot, -tapahtumat & -lähetykset

  Räätälöimme elämykselliset vaikuttajien kohtaamiset PR-lähetyksiksi, -tempauksiksi tai -tapahtumiksi. Suhteiden rakentaminen oikeiden vaikuttajien kanssa, ansaittu medianäkyvyys tai ennakkohypen luominen: näitä ja monia muita tavoitteita voidaan saavuttaa, kun PR tehdään asenteella.

 • Kokonaisvaltainen projektinhallinta

  Johdamme projektia vahvalla asiantuntijuudella: hoidamme yhteydenpidon, vaalimme brändin ja vaikuttajien laatumielikuvaa ja pidämme vaikuttajan tukena huolen siitä, että sisällöillä tehdään vaikutus – ja lopuksi raportoimme.