Siirry sisältöön

Asennemedia sai kaksi uutta osakasta työntekijöidensä joukosta

Asennemedian osakkaiksi on liittynyt kaksi uutta omistajaa. Osakkuuspohjamme on jatkossa entistä vahvemmin Asennemedian työntekijöihin perustuvaa, sillä uusiksi osakkaiksemme nousivat jo vuosia Asennemedialla työskennelleet asiakkuusjohtajat Katja Simula ja Annika Tainio. Tulevaisuudessa tavoitteenamme onkin mahdollistaa osakkuuksia yhä useammalle työntekijälle.

”Osakkuus Asennemedialla on itselleni luonnollinen osa nelivuotista, jo entuudestaan hyvin yrittäjämäistä matkaa. Se lisää merkityksellisyyden tunnetta. Osakkuus on minulle enemmän sitoutuminen kuin sijoitus. Uskoni vaikuttajamarkkinointiin ja erityisesti tapaan, jolla olemme yhdessä rakentaneet Asennemediaa, on vahva. Ympärillämme on upea kehityshaluinen tiimi, jonka kasvussa on ilo olla mukana ja tukemassa esihenkilönä”, kertoo Simula. Hänen tehtäviinsä kuuluu asiakkuuksien johtamisen lisäksi esihenkilönä toimiminen Asennemedian projektipäälliköille. Simula tunnetaan innostavasta ja kannustavasta tavasta toimia niin esihenkilönä, vaikuttajien brändityössä kuin asiakkaiden strategisen vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelussakin.

”Olen osakkuudesta todella innoissani ja koen, että kahden vuoden Asennemedialla olon jälkeen osakkuus tuntuu erittäin luontevalta jatkumolta. Osakkuuden myötä kasvan myös asiakkuusjohtajan roolissani, kun saan kattavamman näkymän Asennemedian tulevaisuuteen. Pystyn näin palvelemaan asiakkaitamme sekä vaikuttajiamme entistä monipuolisemmin”, jatkaa Tainio. Tainio inspiroituu eniten kampanjasuunnittelusta ja valmiiden lopputulosten näkemisestä. Hänet tunnetaan myös taitavana monikanavaisten kokonaisuuksien suunnittelijana.

Suurimman osuuden Asennemediasta omistaa sen perustaja ja toimitusjohtaja Ulla Vartiainen.

”Olen luotsannut Asennemediaa intohimolla yli kuusi vuotta ja olen ylpeydellä seurannut, miten kollegani suhtautuvat työhönsä samalla yrittäjämäisellä intohimolla kuin minäkin. Haluamme tehdä yhä parempaa vaikuttajamarkkinointia pitäen samalla huolta mediapersooniemme hyvinvoinnista ja urakehityksestä. Olen jo pitkään toivonut voivani sitouttaa kunnianhimoisia kollegoitani myös osakkuudella. Vaikuttajien ja yhteistyökumppaneidemme arvostamat Annika ja Katja ovat luontevat ensimmäiset osakkaat toimistomme henkilökunnasta. Näen yhteisen työuramme jatkuvan vielä pitkään ja odotan saavani tulevaisuudessa yhä useamman kollegan Asennemedian omistajien joukkoon”, sanoo Vartiainen.

Onnittelemme uusia osakkaita koko Asennejengin voimin!

aaa