Siirry sisältöön

Luova suunnittelu

Luova suunnittelu ohjaa sisällön tekemistä ja johtaa mieleenpainuviin lopputuloksiin. Idearikas tiimimme hallitsee konseptoinnin ja ymmärtää, miten tuotetaan sitouttavaa, monikanavaista markkinointia. Asennemedian pitkä historia vaikuttajakentältä ja luovien suunnittelijoidemme asiantuntijuus takaavat kampanjallesi konseptin, joka on aidosti toteutettavissa vaikuttajien kanssa.

Vaikuttajamarkkinoinnin luova suunnittelu voi tarkoittaa yhteisen punaisen langan löytämistä somepostauksiin, olemassa olevan mainoskampanjan jalkauttamista vaikuttajamarkkinointiin tai kokonaan uuden luovan konseptin ideoimista brändisi kaikkiin kanaviin. Luovia ratkaisuja kannattaa hyödyntää monipuolisesti myös perinteisen vaikuttajamarkkinoinnin ulkopuolelta: miltä kuulostaisi yrityksellenne suunniteltu podcast-konsepti?

Luova suunnittelu: kun lamppu syttyy!

Mahdollisuudet

1. Punainen lanka

Vaikuttajamarkkinointi toimii parhaiten, kun varmistetaan, että vaikuttajien sisällöissä toistuu vahvasti brändin viesti. Tässä luova tiimimme on aina tukena.

2. Valmiin jalkautus

Onko tulevalle vuodelle jo suunniteltu mainoskampanja tai luovat suuntaviivat? Luova tiimimme tietää miten olemassa oleva konsepti jalkautetaan vaikuttajasisältöihin.

3. Luova konsepti

Kun brändillä on tavoitteet muttei keinoja, suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne vastaavan, monikanavaisen markkinointikokonaisuuden ja luovan idean sen takana.

Meillä vaikuttajamarkkinoinnin luova suunnittelu tehdään tiimityönä: suunnittelussa on aina mukana luova tiimimme sekä oma asiakkuustiimisi. Varmistamme, että konseptoinnista vaikuttajavalintoihin, toteutukseen ja raportointiin asti kaikki kampanjaasi osallistuvat Asenne-ammattilaiset ovat sitoutuneita saavuttamaan brändisi tavoitteet kanssasi.

Esimerkkicase

 • ORION

  ORION

  Asennemedia on Orionin vaikuttajamarkkinointikumppani vuonna 2023. Tahdoimme toteuttaa asiakkaalle vaikuttavan, elämänmakuisen ja monikanavaisen kokonaisuuden, joka puhuttelee sekä seuraajaa että sisällöntuottajaa. Luova tiimimme suunnitteli brändin vaikuttajamarkkinointiin sen sesonkituotteita ja myyntistrategiaa tukevat teemat. Niiden ympärille on helppo tuottaa sitouttavaa ja kuluttajien tarpeeseen vastaavaa sisältöä kuukaudesta toiseen.

  Strategiset
  ratkaisut
  Luova
  suunnittelu
  Vaikuttajat
  ja kanavat
  PR Projektin-
  hallinta