Siirry sisältöön

Tarinamme

Uudenlainen vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto perustettiin punavuorelaisessa olohuoneessa. Neliöitä ja ihmisiä on nykyään enemmän, mutta hommia tehdään yhä asenteella.

Vaikuttajamarkkinoinnin edelläkävijäksi – unelmista ja punavuorelaisesta olohuoneesta ponnistaen

Uudenlainen vaikuttajamarkkinointitoimisto sai alkunsa vuonna 2015, jotta alan ammattilaisilla olisi yhteisö, jossa heitä arvostetaan. Sittemmin Asennemediasta on kasvanut vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, joka tuottaa monikanavaisia markkinointikokonaisuuksia asiakkailleen strategisesti ja idearikkaasti.

Aluksi olohuoneeseen kutsuttiin vaikuttajia, joista muodostui Asennejengin ensimmäinen kokoonpano. Yhteisöön liittyi joukko maan arvostetuimpia ja laadukkainta sisältöä tuottavia vaikuttajia, jotka toivat kanavansa yhteisen lipun alle Asennemedian edustukseen. Tänään yhteistyötä kanssamme tekee koko Suomen vaikuttajakenttä.

Perustin Asennemedian olohuoneessani Punavuoressa. Tunsin, että ala kaipaa toimistoa, jossa vaikuttajien tarpeet huomioidaan. Halusin myös maksaa vaikuttajille asiaankuuluvan korvauksen heidän työstään.

Ulla Vartiainen
CEO

Vuosien varrella olemme kasvaneet asiantuntijatoimistoksi ja saaneet toivottaa tiimiimme osaajan toisensa perään. Neliöitä meillä on nykyään enemmän kuin siinä punavuorelaisessa olohuoneessa, mutta silti keräännymme vieretysten sohvalle aina mahdollisuuden tarjoutuessa.

Alkumetreiltämme asti olemme halunneet olla yrityksenä inhimillinen, verraton ja innostuva. Tahdomme työskennellä sekä asiakkaan että vaikuttajan kanssa heidän aikaansa kunnioittaen, elämää helpottaen ja tuloksellisia kampanjakokonaisuuksia suunnitellen.

On mahtavaa tehdä se kaikki parhaiden tekijöiden kanssa – asenteella.

Tutustu Asennejengiin!

Asennedata

13

Asennejengin jäsentä + toimistokoira

120

asiakasta

400+

Asenteella tehtyä projektia

300+

Suomen eturivin vaikuttajaa monikanavaisesti

4,5

asiakastyytyväisyys

+10%

liikevaihdon kasvu

5

ylimääräistä lomapäivää vuodessa

6

sohvaa ja ääretön määrä työskentelypaikkoja

Mistä meidät tunnetaan

1

Vahva historia

Yrityksemme on Suomen ensimmäisiä vaikuttajamarkkinoinnin toimistoja. Vuosien varrella olemme kokeilleet uutta, testanneet taukoamatta ja oppineet valtavasti. Tunnemme vaikuttajat, käytännöt ja kanavat, emmekä jämähdä paikoillemme.

2

Alan edelläkävijä

Meidät tunnetaan nopeasta muuntautumiskyvystä ja halusta kehittyä kasvavan alan mukana. Asennejengi on täynnä luovia ideoita ja verratonta projektinjohtajuutta. Tavoitteenamme on nostaa koko alaa ja vaikuttajien tekemän työn arvostusta.

3

Asenteella tehty

Asennemedian henki eli kulttuuri syntyy ihmisistä. Pidämme omistamme huolta ja uskomme, että parasta tulosta syntyy, kun vahvimmat osaajat saavat toisistaan tukea ja suhtautuvat kasvuun kunnianhimolla.

Minkälaista Asennemedialla työskentely on? Lue lisää ja liity jengiin.

Vuoden vaikuttavin toimisto

Asennemedia palkittiin vuonna 2022 Tubecon Awardseissa vuoden vaikuttavimmaksi toimistoksi. Uskomme vahvasti, että voiton meille toi tiimimme yhteistyö, innostus ja ammattitaito.