Siirry sisältöön

Paritellen-podcast puhuu seksistä suoraan ja pilke silmäkulmassa

Asennemedian tuottama Paritellen-podcast on uutuus, joka käynnistää ensimmäisen tuotantokautensa Podimon alustalla 5.9. Podcastia juontavat bloggaaja ja tuleva seksuaalineuvoja Desirée Nymark ja viittä vaille valmis lääkäri sekä @kotimatka-tilin ylläpitäjä Viivi Rintanen, jotka haluavat lisätä avointa keskustelua seksistä ja seksuaaliterveydestä.

Paritellen-podcastissa seksistä puhutaan suoraan ja kaunistelematta, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Juontajien ote aiheeseen on rento ja välitön, vaikka kumpikaan ei kaihda vaikeitakaan puheenaiheita.

Ensimmäisellä kaudella Paritellen-podcastissa keskustellaan seksin lisäksi esimerkiksi haluttomuudesta, lapsettomuushoidoista, parisuhteen tilasta raskauden aikana – omakohtaisen pohdinnan lisäksi kumpikin juontaja tarjoaa omia vinkkejä ja ratkaisuja mahdollisiin haasteisiin.

Juontajakaksikko on uudesta podcastista innoissaan:

”Halusimme löytää alustan, missä voimme puhua seksistä sensuroimattomasti ja sen olemme todellakin tehneet!” Nymark hehkuttaa.

Kaksikko kertoo, että ensimmäisten jaksojen äänityksissä on kohdattu joukko erilaisia tunteita, eikä näkemyseroiltakaan ole aina vältytty:

”Emme ole asioista aina samaa mieltä, ja olemme matkan varrella oppineet paljon toisiltamme. Olemme jakaneet toisillemme tarinoita niin haluttomuudesta, parisuhdeongelmista kuin fantasioista. Rakastamme seksistä puhumista, joten podcastin nauhoitukset ovat olleet meille molemmille viikon kohokohta. Toivottavasti tämä välittyy myös kuulijalle!” Nymark kertoo.

Uutuuspodcast on kuultavissa 5.9. alkaen osana Podimon podcast-tarjontaa. Syksyn aikana Paritellen-kaksikon tavoitteena on normalisoida seksuaalisuutta käsittelevää keskustelua ja pureutua heidän mielestään vähemmälle huomiolle jääneisiin, mutta tärkeisiin aiheisiin kuten haluttomuuteen, yhdyntäkipuihin ja seksiin synnytyksen jälkeen. Asioita käsitellään jaksoissa kahden perheenäidin näkökulmasta, joten kuulija pääsee jaksojen aikana hyvinkin lähelle juontajien omakohtaisia kokemuksia aiheiden ääreltä.

Asennemedia on iloinen uudesta podcast-tuotannostaan, joka näkee vihdoin päivänvalon:

”Paritellen-podcast tuo varmasti kaivattua piristystä syksyn viileneviin viikkoihin, kun maanantaisin kuulijat pääsevät vaihtuvien aiheiden äärelle Desiréen ja Viivin kanssa. Olemme iloisia siitä, että podcast tuo keskusteluun seksuaalisuuden ja seksuaaliterveyden, sillä molempien aiheiden äärellä kaipaamme vielä lisää tietoa ja näkökulmia”, Asennemedian podcast-tuottaja Tiina Svensk kertoo.

Paritellen-podcastia pääset kuuntelemaan Podimosta, ja tutustumiskoodin löydät Paritellen-podcastin sivuilta, täältä.

Kuuntele ja seuraa Paritellen-podcastia:

Seuraa Paritellen-podcastia

Kuuntele Paritellen-podcastia

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Tiina Svensk

tiina@asennemedia.fi

+358 456 505 194

Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, jossa yhteistyöt pohjataan strategiaan, luodaan intohimolla ja tehdään asenteella. Kirjoitamme ajankohtaisista uutisista, vaikuttajamarkkinoinnin saloista ja caseista, jotka tekivät vaikutuksen.