Siirry sisältöön

Viinitollo tekee viinipuheesta rennompaa – Asennemedian uutuuspodcast avaa viinimaailman saloja

Vuosi 2022 on alkanut Asennemedian podcast-rintamalla vauhdikkaasti ja olemme innoissamme siitä, että pääsemme jälleen kertomaan podcast-uutisia. Tällä kertaa Asennemedian tarjonta laajenee Maija Männistön luotsaamalla aurinkoisella Viinitollo-podcastilla.

Männistö tunnetaan Viinitollon käsikirjan kirjoittajana ja suositun Viinitollo-Instagram-tilin perustajana. Toimittajana työskentelevä Männistö aloittaa viiniaiheisen podcastin vastaiskuna vaikealle viinipuheelle.

Rentoa viinipuhetta ei ole vielä tarjolla tarpeeksi, joten päätin perustaa Viinitollo-podcastin! Toivon, että kuulija viihtyy podia kuunnellessa, ja että tarinoiden lomassa mukaan tarttuu myös oppeja ja yllätyksiä viinien maailmasta.

Männistö kuvailee.

Viinitollo-podcast kannustaa jokaista ottamaan osaa viinikeskusteluun, vaikka keskustelu viinikulttuurin ympärillä saattaisikin aluksi tuntua vaikealta tai hienostelulta:

” Viinien harrastaminen mielletään vakavaksi touhuksi, jota tehdään pikkurilli pystyssä. Monesti aloittelijat saattavat vähän ujostella ja jopa pelätä omien ajatustensa ääneen lausumista ja tästä toivoisin viinikulttuurissa päästävän eroon.”

”Jos viini tuoksuu mielestäsi mökin saunalaudoilta tai mummon tekemältä marjamehulta niin sano se rohkeasti ääneen!”

Oivalluksien ja innostuksen lisäksi Viinitollo tarjoilee ensimmäisellä kaudellaan kiinnostavia vieraita ja heidän tarinoitaan, jotka avartavat kuulijalle viinimaailman saloja:

”Odotan etenkin, että pääsen juttelemaan juontaja Sami Kurosen kanssa kansan villinneestä Kuronen red -viinistä”, Männistö hehkuttaa.

”Viinitollo on luonut itselleen brändin joka viihdyttää, mutta opit silti aina jotain uutta –täydellinen combo! Podcast on luonteva askel Viinitollon brändin matkalla ja Asennemedialle se tuo jälleen jotain uutta. Toivon, että Viinitollo tuo iloa kuuntelijan perjantaihin”, Asennemedian toimitusjohtaja Ulla Vartiainen iloitsee Asennemedian podcast-perheen uudesta tulokkaasta.

Jatkossa perjantaisin jokainen meistä saa nauttia Viinitollon hersyvästä seurasta, ja sukeltaa jumalten juoman saloihin hänen kanssaan.

Kuuntele Viinitolloa

Seuraa Viinitolloa Instagramissa

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja tiedustelut:

Tiina Svensk
+358 45 65 05 194
tiina@asennemedia.fi

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatitoimisto, joka tuottaa Suomen suosituimpia lifestyle-podcasteja. Muita Asennemedian podcasteja ovat mm. Mimmit sijoittaa, Afterwork, Selvin päin ja Jäljillä.