Siirry sisältöön

Tutin täydeltä -podcast siirtyy Asennemedian edustukseen – uusi kausi alkaa kesän kunniaksi!

Tutin täydeltä on podcast äitiydestä, jossa puhutaan vanhemmuuden iloista ja kauhuista sanoja säästelemättä.

Podcastia juontavat Laura Satamo, Tytti Junna ja Alina Kangasluoma, joita kaikkia yhdistää äitiys. Elämäntilanteet kuitenkin poikkeavat juontajien välillä, minkä ansiosta kolmikosta löytyy varmasti samaistuttavia ajatuksia ja tarinoita eri elämäntilanteissa oleville kuulijoille.

Suodattamaton äitipodcast muodostuu energisestä kolmikosta: markkinoinnin ja median moniosaaja Laura Satamo tunnetaan etenkin Mamma rimpuilee -blogista. Kotona hänellä on 7- ja 9-vuotiaat lapset. Alina Kangasluoma on taas Radio Suomipopin tuottaja, ja 9-vuotiaan sekä 2-vuotiaan lapsen äiti. Tytti Junna sen sijaan on osa Radio Rockin korporaatiota ja 2-vuotiaan lapsen äiti.

Juontajat ovat innoissaan uuden kauden tekemisestä:

”Uutta kautta on ollut pirun hauska tehdä. Tulee olo kuin kotiin tulisi, kun päästiin takaisin äänityspöydän äärelle. On inspiroivaa kuulla kanssaäitien mietteitä asioista, joita on itsekseen pohdiskellut. Itse olen odottanut hirveästi, että pääsisin kyselemään Tytiltä ja Lauralta esimerkiksi siitä, miten he ovat hoitaneet tai aikovat hoitaa lapsen seksuaalikasvatukseen liittyviä asioita”, Kangasluoma kertoo innoissaan.

Toisaalta Tutin täydeltä -kolmikko on saanut palautetta, kuinka myös lapsettomat kuulijat ovat aiempien kausien aikana pitäneet podcastista ja kuinka juontajat tarjoavat toisistaan poikkeavia näkökulmia aiheisiin.

Tulevalla kaudella kolmikko pureutuu samaistuttaviin ongelmiin, ja ruotii niitä sanoja säästelemättä. Miten ihmeessä lapselle puhutaan seksistä? Entä mihin enää oikeasti haluaa panostaa kiireisen lapsiperhearjen keskellä – treeneihin vai Netflixiin? Samaistuttavan ja hersyvän podcastin kolmoskausi toimii loistavana seurana kesäkuukausien ajan.

”Vanhemmuus on ihanaa ja kamalaa ja kaikkea siltä väliltä. Tutin täydeltä tarjoaa toivottavasti vertaistukea ja samaistumispintaa vanhemmille, ja antaa uusia ideoita ja näkökulmia vanhemmuuteen”, juontajat summaavat.

Asennemedia on myös iloinen siitä, että Tutin täydeltä siirtyy edustukseemme:

”On ollut ilo päästä työskentelemään raudanlujien audioammattilaisten kanssa tämän podcast-projektin parissa. Odotan innolla sitä, että pääsen kuulemaan heidän näkemyksiään ja teräviä huomioitaan lapsiperhearjesta. Tälle aiheelle on myös suuri kuulijajoukko, joka varmasti odottaa uusia jaksoja tältä kolmikolta”, Asennemedian podcast-tuottaja Tiina Svensk iloitsee.

Seuraa ja kuuntele Tutin täydeltä -podcastia:

Seuraa Tutin täydeltä -podcastia

Kuuntele Tutin täydeltä -podcastia

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja tiedustelut:

Tiina Svensk

tiina@asennemedia.fi

045 65 05 194

Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, jossa yhteistyöt pohjataan strategiaan, luodaan intohimolla ja tehdään asenteella. Kirjoitamme ajankohtaisista uutisista, vaikuttajamarkkinoinnin saloista ja caseista, jotka tekivät vaikutuksen.