Siirry sisältöön

Asennemedian kokeilu tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden lomailla aina halutessaan

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Asennemedia aloittaa vuoden mittaisen kokeilun, jonka aikana työntekijät saavat ottaa palkallista lomaa kokemansa tarpeen mukaan.

Markkinointiala on hektinen ja työn ja vapaa-ajan välille ei aina ole helppoa vetää rajaa, sillä työ tulee vastaan esimerkiksi sosiaalisen median kanavia käytettäessä”, sanoo Asennemedian perustaja ja toimitusjohtaja Ulla Vartiainen.  

Ajatus lomakäytäntöjen uudistamisesta kehittyi pikkuhiljaa poikkeuksellisen kevään aikana. Vastaavanlaista lomajärjestelmää ei tiedetä olevan käytössä muualla Suomessa.

Vaikka tilanne maailmalla on tällä hetkellä monella tapaa kamala, erikoiskevät tarjosi poikkeuksellisen pysähtymisen niin vaikuttajillemme kuin työntekijöillemme. Menojen peruuntuminen ja rauhallisempi tahti toivat mukanaan myös positiivisia asioita, mikä sai ajattelemaan, voisiko joustavampi arki jatkua poikkeusolojen jälkeenkin”, Vartiainen jatkaa.

Lomailulle on sovittu pelisäännöt yhdessä. Tiimikavereita ei saa jättää pulaan vaan lomista sovitaan yhdessä niin, että kenenkään työkuorma ei kasva liikaa. Kokeilun tarkoituksena on edistää kaikkien työhyvinvointia ja tukea myös niitä työntekijöitä, jotka ovat vastikään vaihtaneet työpaikkaa.

Vuoden kokeilu opettaa niin itsensä johtamisesta, kuin tiimityöstä. Jätätkö toistuvasti tiimikaverin yksin kiireen keskelle vai pystyttekö tukemaan toisianne niin, että molemmilla on mahdollisuus lomailuun ja työt tulee hoidettua tasapuolisesti. Kokeilu jää pysyväksi, mikäli huomaamme sen positiiviset vaikutukset arkeemme”, Vartiainen toteaa.

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka työllistää 11 henkilöä. Asennemedia edustaa noin kolmeakymmentä sosiaalisen median vaikuttajaa. Yhtiön podcasteja kuunnellaan reilusti yli miljoona kertaa kuukaudessa.

LISÄTIEDOT:

Ulla Vartiainen
Perustaja, toimitusjohtaja
Asennemedia Oy
ulla@asennemedia.fi

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinointitoimisto, joka edustaa nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia, monikanavaisiksi henkilöbrändeiksi kasvaneita vaikuttajia. Asennemedia tavoittaa sosiaalisen median sekä noin 30 vaikuttajansa kautta jo yli 800 000 suomalaista viikoittain.

www.asennemedia.fi

aaa