Siirry sisältöön

Kukka & Kuokka on uutuus-podcast puutarhan iloista ja suruista

Asennemedian uutuus-podcast käynnistyy juuri oikeaan aikaan kevätauringon muistuttaessa meitä tulevasta puutarhakaudesta. Vaikuttaja Viena Kangas ja toimittaja Satu Koivisto vahvistavat podcast-kattaustamme Kukka & Kuokka -podillaan.
 

Kukka & Kuokka on podcast puutarhan iloista ja suruista: siemenistä, kukista, kaikesta ihanasta syötävästä – ja kaiken syövistä tuholaisista. Ensimmäisellä kaudella juontajat paljastavat parhaimmat puutarhaniksinsä, luottokasvinsa ja pahimmat epäonnistumisensa. Jokaisessa jaksossa vastataan myös kuuntelijoiden puutarhahuoliin, joita kerätään kevään aikana Kukka & Kuokka -Instagram-tilillä.

Podcastin tekeminen yhdessä on tuntunut juontajista luontevalta jatkolta omalle sisällöntuotannolle:

”Huomasimme, että puutarha aiheena kiinnostaa molempien lukijoita yhä enemmän parin viimevuoden aikana, ja siitä tuli paljon juttutoiveita. Me olemme molemmat innokkaita kotipuutarhureita, ja odotamme että pääsemme johdattamaan kuulijan kohti unelmien kesää oman puutarhan parissa!” Kangas kertoo.

Koivisto ja Kangas ovat toisistaan poikkeavia puutarhureita, sillä Koivisto kuokkii perheensä kanssa jo kuudetta kesää siirtolapuutarhamökillä. Kangas sen sijaan on myynyt siirtolapuutarhamökkinsä ja perustanut puutarhan omakotitalonsa nurmikolle. Koiviston intohimo ovat syötävät kasvit, esteetikkona tunnettu Kangas puolestaan rakastaa kaikkea kaunista.

Kaksikko ajattelee eroavaisuuksien olevan podcastin rikkaus:

”Meillä on kivasti erilaiset puutarhaintohimot ja täydennämme loistavasti toisiamme. Odotan, että päästään iskemään yhdessä myös oikeasti kädet multaan”, Koivisto kuvailee.

Kangas lisää olevansa innoissaan heidän yhteistyöstään:

”Olen jo pidempään vähän salaa haaveillut paluusta podcastin pariin, ja nyt saan vielä yhdistää siihen intohimoni puutarhaan – mitä muuta ihminen voisi toivoa!”

Molemmat haluavat puutarhavinkkien ja -inspiraation lisäksi antaa kuulijalle pienen pakopaikan arjesta podcastillaan:

”Tänä keväänä puutarhanhoito tuntuu meistä molemmista erityisen lohdulliselta”, Koivisto summaa alkuvuoden tunnelmat.

Asennemedia on iloinen uudesta lisäyksestä podcast-kattaukseensa, sillä tutut vaikuttajat tuovat mukanaan uuden aihevaltauksen. Ennustammekin Kukka & Kuokka-podcastin aiheuttavan kuulijoille myös vakavaa viherpeukaloitumista:

”Olemme iloisia siitä, että vuosia ihmisiä eri alustoilla innostanut kaksikko tekee uuden aluevaltauksen juuri podcastin merkeissä. Kukka & Kuokka -podcast laajentaa tarjontaamme entisestään, ja odotamme itsekin innolla parhaimpiavinkkejä kukoistavan puutarhan hoitoon”, Asennemedian podcast-tuottaja Tiina Svensk kommentoi.

Kukka & Kuokka -podcastia voit seurata myös heidän Instagramissaan, missä voit lähettää kysymyksiä heidän ensimmäiselle kaudelleen:

Kukka & Kuokka Instagram

Kuuntele Kukka & Kuokka podcastia

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tiina Svensk

tiina@asennemedia.fi

0456505194

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatitoimisto, joka tuottaa Suomen suosituimpia lifestyle-podcasteja.Muita Asennemedian podcasteja ovat mm. Mimmit sijoittaa, Afterwork, Selvin päin ja Jäljillä.

aaa