Siirry sisältöön

Joonas Pesosen podcast-uutuuden tavoitteena on seksuaalikasvattaa milleniaalisukupolvi

Asennemedian podcast-tarjonta laajenee jälleen, kun Joonas Pesosen Onks ok? -podcast aloittaa ensimmäisen tuotantokautensa 22.4. Onks ok? -podcastissa Pesonen vastaa kuulijoiden mieltä painaviin kysymyksiin kehosta, seksistä, epävarmuuksista, deittailusta, pornosta ja itsetunnosta – siis kaikesta, mikä ihmisen seksuaalisuuteen liittyy.

”Jokainen 90- ja 2000-luvulla nuoruutta elänyt tietää, miten puuttellisella seksuaalitiedolla meidät on kasvatettu. Oli Bees & Honey -palsta, jossa Dear Eki vastaili meidän ihmettelyihin. Kiitos ja kunnia Ekille!”, Podcastin juontaja Pesonen avaa, mistä podcast sai alkunsa.

”Näen, että itselläni ja ehkä jollekin toisellakin on yhä valtava tarve ajantasaiselle seksuaalitiedolle, ja sen takia halusin lähteä tutkimaan seksuaalisuutta: mistä mä tykkään, mistä mä nautin ja oonks ok?”

Podcastin jokaisessa jaksossa tullaan vastaamaan tämän kevään aikana kuulijoiden kysymyksiin, joita Pesonen kerää omalla Instagram-tilillään ja Jodelin onksok? -kanavalla. Huhtikuussa perustetulle kanavalle kysymyksiä voi lähettää anonyymisti, ja viestejä onkin sadellut aiheesta jo ennen podcastin julkaisua.

Ihmisten lähettämät kysymykset ovat osoittautuneet parhaillaan seksuaalineuvojaksi opiskelevalle Pesoselle podcast-tekemisen suurimmaksi anniksi:

”Itselle on tullut sellainen fiilis, että en olekaan ainoa, joka pohtii tätä tai kokee epävarmuutta tästä. Se luo itsemyötätuntoa! Nyt kun aloitin opinnot, niin pääsen tuomaan sieltä oppimaani käytäntöön ja jakamaan omaa osaamistani laajemmin.”

Joonas Pesonen on tamperelainen vaikuttaja, joka on puhunut seksuaalisuudesta ja miehisyydestä jo aiemmin niin mediassa kuin omalla Instagram-tilillään. Podcast on Pesoselle uusi aluevaltaus, jonka tekeminen on ollut opettavaista ja innostavaa.

”Me Asennemedialla olemme todella iloisia tästä lisäyksestä podcast-kattaukseemme. Sen lisäksi, että aihe on tärkeä ja keskustelua ja ajantasaista tietoa seksuaalisuudesta tulee lisätä, saamme jatkossa nauttia Joonaksen huumorista ja ajatuksista joka perjantai nyt myös podcastin muodossa!” Asennemedian podcast-tuottaja Tiina Svensk kertoo.

Jos sinua on siis koskaan aiemmin ihmetyttänyt jokin seksuaalisuuteen liittyvä asia, haluat tutkia aihetta tai päivittää tietojasi, on tämä podcast sinulle. Tänä keväänä perjantaisin podcastin parissa voi päästää irti turhasta häpeästä, huomata ettei hämmennyksen kanssa olekaan yksin ja oivaltaa, että jokainen meistä on ihan ok!

Kuuntele Onks ok? -podcastia

Seuraa Joonas Pesosta Instagramissa

Kysy onksok? -Jodel-kanavalla

Lisätiedot ja tiedustelut:

Tiina Svensk

tiina@asennemedia.fi

045 65 05 194

Asennemedia on vuonna 2015 perustettu vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatitoimisto, joka tuottaa Suomen suosituimpia lifestyle-podcasteja.Muita Asennemedian podcasteja ovat mm. Mimmit sijoittaa, Afterwork, Selvin päin ja Jäljillä.

Asennemedia

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, jossa yhteistyöt pohjataan strategiaan, luodaan intohimolla ja tehdään asenteella. Kirjoitamme ajankohtaisista uutisista, vaikuttajamarkkinoinnin saloista ja caseista, jotka tekivät vaikutuksen.