Siirry sisältöön

Podcastien syksy 2021

Syksyllä 2021 Asennemedian podcast-ohjelmistossa kuullaan paljon vanhoja tuttuja, mutta myös muutamia uusia tulokkaita. Olemme koonneet kuunteluasi helpottamaan valmiin listan podcasteistamme ja siitä, mitä tuleva syksy tuo niissä tullessaan. Sinä voit vain kaivaa kuulokkeet esiin ja virittää itsesi äänitaajuuksille!

Aamukahvilla

Iloksemme voimme kertoa, että Henriikka Reinman palaa pitkän tauon jälkeen studioon ja Aamukahvilla-podcast saa odotettua jatkoa. Tulevalla kaudella käsitellään muun muassa esikoisensa saaneen Henriikan ajatuksia vanhemmuudesta ja maalle muutosta. Luvassa on siis sitä samaa tunnekirjoa ja elämänmakuista pohdintaa, joka ihastutti kuulijat jo ensimmäisellä kaudella.

Kuuntele Aamukahvilla-podia täältä.

Selvin päin

Mimmit sijoittaa -mediasta tuttu Hanna Tikander starttasi elokuussa Selvin päin -podcastin, joka keräsi välittömästi itselleen laajan kuuntelijajoukon. Selvin päin -podcastissa puhutaan pinnalla olevasta sober curious -ilmiöstä Hannan oman tarinan kautta. Hanna kertoo olevansa entinen skumppaa rakastava bileprinsessa, joka on nykyään sekaisin vain uteliaisuudesta uutta elämäntyyliä kohtaan. Perjantaisin ilmestyvissä jaksoissa kuulemme myös vaihtuvia vieraita, kuten Jarno Jussilan ja Anni Saukkolan.

Kuuntele Selvin päin -podia täältä.

Afterwork

Yksi Asennemedian pisimpään jatkuneista podcasteista jatkaa ilahduttamistamme tänäkin syksynä. Podcast-konkarit Jenni Rotonen, Meri Milash ja Petra Väänänen keskustelevat keskiviikkoisin tuttuun tapaan vaihtuvista aiheista ja välillä mukana kuullaan myös vierailevia tähtiä. Jaksoissa kuullaan kaikkea kuulijatoiveista ilmastoasioihin ­– kepeästä painavampaan asiaan juuri oikeassa suhteessa. Afterwork todella on rentouttava ”terapiahetki” ystävien seurassa!

Kuuntele Afterwork-podia täältä.

Jäljillä

Tänä syksynä podcastinsa nimeä kantavan esikoisteoksensa julkaissut Tilda Laaksonen vie meidät jälleen uusien rikostapausten jäljille Suomen suosituimmassa true crime -podcastissa. Perjantaisin ilmestyvissä jaksoissa ratkotaan mitä hyytävimpiä selvittämättömiä rikoksia, katoamisia ja murhamysteereitä.

Kuuntele Jäljillä-podia täältä.

Kroonisesti ärhäkkä

Mona Bling ja Irene Naakka jatkavat patriarkaatin räjäytystöitä huippusuositun podcastinsa toisella tuotantokaudella. Keskiviikkoisin ilmestyvissä jaksoissa voimme odottaa entistäkin räjähtävämpää sisältöä feminismistä. Tupladynamiittien avulla käsitellään jälleen naisvihaa, patriarkaattia ja epätasa-arvoa.

Kuuntele Kroonisesti ärhäkkää täältä.

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka

Näyttelijäkollegoiden Sara Parikan ja Johanna Puhakan luotsaamana tässä C Moren podcastissa kuullaan tarinoita suomalaisten tv-tuotantojen kulissien takaa. Vierailevien tähtien kanssa keskustellaan muun muassa siitä, miten raskausvatsa piilotetaan kuvauksissa ja millaista on hyvän ystävän kanssa työskentely. Tervetuloa kulisseihin!

Kuuntele Kulisseissa-podia täältä.

Mimmit sijoittaa

Mimmit sijoittaa -podcast jatkaa maanantaisin ilmestyvissä jaksoissaan rahapuheen muuttamista kiinnostavammaksi. Jaksoissa jutellaan kaikesta mitä sijoittavan mimmin elämään kuuluu, olipa aihe sitten asuntosijoittaminen tai pörssiuutiset. Kaikesta keskustellaan mimmienergiaa räiskyen, joten tylsää hetkeä ei taatusti ole tälläkään tuotantokaudella luvassa.

Kuuntele Mimmit sijoittaa -podia täältä.

Perjantain parhaat

Noora H. ja Noora K. palaavat syksyllä neljän jakson minituotantokaudella viikon parhaiden pariin. Perjantaisin ilmestyvissä jaksoissa kuullaan kuulijoiden rakastamia ja ruuhkavuosia helpottavia suosituksia vaihdellen kirjoista ja sarjoista lapsiystävällisiin arkiruokiin.

Kuuntele Perjantain parhaita täältä.

Ruuhkavuosirakkautta

Asennemedian podcast-ohjelmiston tuoreimmassa vahvistuksessa käsitellään laajasti perhe-elämää ja luodaan positiivisempaa perhepuhetta. Heta Kärjen ja Krista Pohjanlehdon luotsaamana jaksojen teemat vaihtelevat uran ja perheen yhdistämisestä positiiviseen psykologiaan ja huippu-urheilusta seksuaalisuuteen. Podcastissa kuullaan siis ihan kaikesta perhe-elämään liittyvästä -rohkeasti ja lempeydellä.

Kuuntele Ruuhkavuosirakkautta-podia täältä.

Ysäri 4ever

Afterwork-podcastista tuttu Petra Väänänen luotsaa Suomen ysäreintä podcastia, jossa fiilistellään nimensä mukaisesti 90-luvun ilmiöitä ja trendejä. Joka maanantai Petran ja vaihtuvan co-hostin kanssa lähdetään yhden jakson mittaiselle aikamatkalle muistelemaan esimerkiksi laavalamppuja ja hajukumeja.

Kuuntele Ysäri 4ever -podia täältä.

aaa