Group of influencers

Artikkelit

Vaikuttajamarkkinoinnin suuntaviivat 2023

Tämä ei ole trendikatsaus – suurten uutisten ja tajunnanräjäyttävien neuvojen sijaan lupaamme kuitenkin, että tämä kirjoitus muistuttaa tärkeistä asioista, antaa hyvän pohjan vuoden vaikuttajamarkkinointitoimenpiteiden suunnittelulle ja inspiroi ideoimaan uutta. Keinot onnistuneeseen markkinointiin eivät muutu maagisesti vuoden vaihtuessa. Ja miksi pitäisikään? Kun voi tukeutua jo toimivaksi todettuun, jää enemmän tilaa tuoreille ajatuksille ja toteutuksille.

Lue koko artikkeli

Vaikuttajamarkkinoinnin topit ja flopit – mitä ottaa mukaan uuteen vuoteen 2023?

Asennemedian tuotannon johtaja Johanna Risku pyörittää pöydällään päivittäin asiakkaidemme kampanjoiden tavoitteita ja tuloksia, analysoiden näiden välissä toteutettuja toimenpiteitä. Tässä artikkelissa Johanna raottaa analyysien arkkuaan ja kertoo, millaisia oppeja kuluneen vuoden kampanjoista kannattaa muistaa ensi vuoden vaikuttajamarkkinointia suunnitellessa.

Lue koko artikkeli

Haussa viestinnän ja sisällöntuotannon osaaja

Me uskomme, että aito menestyminen syntyy, kun ihmiset pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja intohimon kohteitaan, ja kun työ on muun elämän kanssa tasapainossa. Ihmistemme hyvinvointi on meidän prioriteettimme numero 1.

Lue koko artikkeli

Asennemedia rekrytoi: Haussa asiakkuuspäällikkö!

Me uskomme, että aito menestyminen syntyy, kun ihmiset pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja intohimon kohteitaan, ja kun työ on muun elämän kanssa tasapainossa. Ihmistemme hyvinvointi on meidän prioriteettimme numero 1. Nyt haemme myyntitiimiimme asiakkuuspäällikköä, jolta ei puutu asennetta.

Lue koko artikkeli

Lisätty todellisuus muuttaa arkeamme ja vaikuttajamarkkinoinnin alaa

Lisätty todellisuus tulee olemaan yhä suurempi osa meidän jokaisen mediankäyttöä ja arkea – mutta mitä sillä oikein tarkoitetaan? Asennemedia otti asiasta selvää.

Lue koko artikkeli

Näkökulma: Vastuu tasa-arvoisemmasta someympäristöstä on meillä kaikilla

Parhaimmillaan sosiaalinen media tarjoaa meille omasta arjesta poikkeavia näkökulmia ja lisää siten ymmärrystä ja empatiaa muita ihmisiä kohtaan. Parhaimmillaan somen moniäänisyys rikastaa myös perinteistä mediakeskustelua ja arkeamme, pohtii Asennemedian podcast-tuottaja Tiina Svensk.

Lue koko artikkeli

Tiedotteet

Tilaa
uutiskirje

Kuukausittainen Asennenews tarjoaa asiantuntijoidemme tietotaidon sinulle suoraan sähköpostiisi! Kirjoitamme alan viimeisimmistä trendeistä ja tarjoamme tietoa tilaajillemme.

Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.