Group of influencers

Artikkelit

Asennemedia rekrytoi: Haussa asiakkuuspäällikkö!

Me uskomme, että aito menestyminen syntyy, kun ihmiset pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja intohimon kohteitaan, ja kun työ on muun elämän kanssa tasapainossa. Ihmistemme hyvinvointi on meidän prioriteettimme numero 1. Nyt haemme myyntitiimiimme asiakkuuspäällikköä, jolta ei puutu asennetta.

Lue koko artikkeli

Lisätty todellisuus muuttaa arkeamme ja vaikuttajamarkkinoinnin alaa

Lisätty todellisuus tulee olemaan yhä suurempi osa meidän jokaisen mediankäyttöä ja arkea – mutta mitä sillä oikein tarkoitetaan? Asennemedia otti asiasta selvää.

Lue koko artikkeli

Näkökulma: Vastuu tasa-arvoisemmasta someympäristöstä on meillä kaikilla

Parhaimmillaan sosiaalinen media tarjoaa meille omasta arjesta poikkeavia näkökulmia ja lisää siten ymmärrystä ja empatiaa muita ihmisiä kohtaan. Parhaimmillaan somen moniäänisyys rikastaa myös perinteistä mediakeskustelua ja arkeamme, pohtii Asennemedian podcast-tuottaja Tiina Svensk.

Lue koko artikkeli

Hygieniarajat hyödyttävät niin brändiä kuin vaikuttajaa

Meille on Asennemedialla on tärkeää niin se, että vaikuttajat saavat asianmukaisen korvauksen työstään kuin se, että brändit pääsevät luomaan kanssamme tuloksellisia ja vaikuttavia markkinointikokonaisuuksia. Sen vuoksi huolehdimme esimerkiksi siitä, että kaikki osapuolet noudattavat hygieniarajoja.

Lue koko artikkeli

Näkökulma: Vaikuttajamarkkinoinnin ristiriitaisuus - Miksi se vihastuttaa ja ihastuttaa

”Menisivät oikeisiin töihin.” ”Kiitos – oot antanut mulle niin paljon tukea vaikeina aikoina.” ”Ei ole turhempaa kuin itseään influencereiksi kutsuvat ihmiset.” ”Tuote myytiin parissa minuutissa loppuun, kun vaikuttaja suositteli sitä.”

Lue koko artikkeli

Miten tehdään menestyvä brändivetoinen podcast?

Podcastien suosio on jatkuvassa kasvussa, joten ei ihme, että audio kiinnostaa myös yrityksiä viestintämuotona. Mutta miten luodaan menestyvä B2B- tai brändivetoinen podcast, ja mitä eri vaihtoehtoja yrityksillä on podcastien parissa?

Lue koko artikkeli

Tiedotteet

Tilaa
uutiskirje

Kuukausittainen Asennenews tarjoaa asiantuntijoidemme tietotaidon sinulle suoraan sähköpostiisi! Kirjoitamme alan viimeisimmistä trendeistä ja tarjoamme tietoa tilaajillemme.

Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.