Siirry sisältöön

KONSULTAATIO

Kysyttävää vaikuttajamarkkinoinnista? Voit varata Asennemedian asiantuntijoiden kanssa kätevästi ilmaisen konsultaation suoraan kalenterista.

Sinä valitset: 30 minuuttia tai alle

Kalenterivaraus tehdään automaattisesti 30 minuutiksi, mutta voit halutessasi käyttää varaamasi aikaa vaikka vain kymmenen minuuttia. Tilanteita on erilaisia: yhteen rajattuun kysymykseen vastaaminen voi onnistua parissa minuutissa, kun taas vaikkapa strategiseen konsultaatioon 30 minuutin aika on vain alkua. On toiveenasi sitten yhteistyön aloitus tai sparrailu vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijan kanssa, pikakonsultaation varaamalla pääset liikkeelle kätevästi.

Meille on selvää, ettei markkinoinnin tekijöillä ole liikaa aikaa käsissään. Matalan kynnyksen konsultaatiovaraukset otettiin käyttöön, jotta asiantuntijan kanssa pääsisi sparrailemaan mieltä askarruttavista asioista parilla klikkauksella.

Katriina Salonen
COO

4 syytä varata konsultaatio

  1. Asiantuntemus
  2. Raha
  3. Yhdessä ideointi
  4. Tutustuminen

1. Asiantuntemus

Asennemedian asiantuntijat ovat erikoistuneet vaikuttajamarkkinointiin ja tuntevat alan salat. Ilmaisen konsultaation aikana voit hyödyntää asiantuntemustamme ja testata yhteistyön sujuvuutta ilmaiseksi ennen sitoutumista. Konsultaatiota vaativa aihe voi olla pieni tai suuri: voit jo konsultaatiossa saada alustavia ideoita ja strategista näkemystä siihen, miten voisit parhaiten hyödyntää vaikuttajamarkkinointia kohderyhmäsi tavoittamiseen.

2. Raha

Konsultaatiossa voit esimerkiksi keskustella budjeteista ja saada apua vaikuttajamarkkinoinnin tulosten tehokkaaseen mittaamiseen. Säästät myös resursseja selvittäessäsi, miten voisitte ulkoistaa aikaa ja vaivaa vievän vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisille ja keskittyä ydinliiketoimintaanne.

3. Yhdessä ideointi

Jos et ole varma, miten tavoittaisit omat kohderyhmänne parhaalla mahdollisella tavalla, sparrailu asiantuntijan kanssa voisi olla tarpeen. Millaiset vaikuttajat kertoisivat brändinne viestiä tehokkaimmin, miten löytää parhaat brand matchit tai kuinka tehdä tapahtumalla vaikutus? Konsultaation aikana saatat löytää vaikuttajamarkkinoinnin hyödyntämiseksi sellaisia uusia mahdollisuuksia ja ideoita, joita et ehkä olisi muuten harkinnut.

4. Tutustuminen

Oletko pohtinut vaikuttajamarkkinoinnin tai PR-tekemisen ulkoistamista? Konsultaation aikana voit rauhassa ennen yhteistyön aloittamista arvioida, miten Asennemedian tapa tehdä sopisi yhteen brändinne kanssa.

Konsultaatioissa kysyttyä

  • Miten vaikuttajamarkkinointia mitataan?
  • Mistä tiedän, kuka vaikuttaja on hyvä valinta brändillemme?
  • Minkälaista vaikuttajamarkkinointia minun kannattaisi tehdä?
  • Mitä palveluita Asennemedia tarjoaa?
  • Ehtiikö yhä jouluksi/juhannukseksi/kotoilukauteen?

Kysy joku näistä tai se, mitä olet pohtinut jo pitkään!

kysytyt kysymykset