Siirry sisältöön

HBO Max – And Just Like That…

HBO Maxin ja Tuplakääkin tyylikkäällä brunssilla juhlittiin huippusuositun sarjan toista tuotantokautta. Brunssi järjestettiin Signature Erottajan upeissa tiloissa New Yorkin fiiliksissä.

Pukukoodina oli tietenkin oman Sinkkuelämää-suosikkiasun inspiroima tyyli – vieraat kirjoittelivat kolumnejaan Carrien ikkunassa asuissa, joista huokui tuttujen hahmojen henki. Huipputulokset kertoivat siitä, että vaikuttajat heittäytyivät innokkaasti mukaan rakastettuun teemaan.

Vieraiden ja järjestäjien suosikki

”Oli todella tärkeää, että Enni Koistinen ja Kirsikka Simberg olivat mukana suunnittelussa ja vieraslistan kuratoimisessa: näin saatiin tapahtumasta sekä HBO Maxin että Tuplakääkin näköinen. Näkemyksiämme kuunneltiin ja saimme käyttää rohkeasti luovuutta – tämä projekti oli ehdottomasti yksi koko Asenneurani lemppareista”, kehuu Asennemedian Senior Project Manager Laura Keskitalo.

Kiitos Laura Keskitalo, Senja Kilpeläinen ja koko Asennemedian porukka – tilaisuudesta tuli aivan upea, teidän kanssa hommat hoituvat aina huippuhyvin! 💖

Pauliina Harno
PR Manager Finland, HBO Europe

New York -tunnelmaa ja tutun sarjan elementtejä

Tapahtumassa nähtiin ja kuultiin elävää saksofonimusiikkia, And Just Like That… -visa ja sarjan traileri. Kaikki huipentui New York -tyylisiin brunssiherkkuihin ja upeaan kakkuun, joiden seurana tarjoiltiin viiniä Sarah Jessica Parkerin omalta brändiltä, kuplavettä ja tietenkin Cosmopolitaneja. Carrien koti-ikkunaa muistuttava kuvausseinä sai aikaan hehkutusta ja näkyi vahvasti vaikuttajien sisällöissä.

Kuvat: Camilla Bloom

Avainluvut

91,5k€

Ansaittu PR -arvo

15

Vaikuttajaa

606k

Tavoittavuus