Podcastit

Edustamme Suomen laadukkaimpia lifestyle-podcasteja, jotka meille tuottaa Asennestudio. Tunnemme podcastit mainoskanavana. Kiinnostaako brändiäsi markkinointi audion keinoin? Ota yhteyttä!

Tutustu podcasteihin

Onks ok?

Kuuntele näytepala

Mimmit sijoittaa

Kuuntele näytepala

Kulisseissa

Kuuntele näytepala

Solmussa

Kuuntele näytepala

Selvin päin

Kuuntele näytepala

Aamukahvilla

Kuuntele näytepala

Afterwork

Kuuntele näytepala

Kroonisesti Ärhäkkä

Kuuntele näytepala

Minä olen Peppi

Kuuntele näytepala

Papupata

Kuuntele näytepala

Perjantain parhaat

Kuuntele näytepala

Popsessio

Kuuntele näytepala

Ruuhkavuosi rakkautta

Kuuntele näytepala

Toivottomat sinkut

Kuuntele näytepala

Ysäri 4ever

Kuuntele näytepala

Isi mode

Kuuntele näytepala

Viinitollo

Kuuntele näytepala

Kukka & Kuokka

Kuuntele näytepala

Podcastien kaupalliset mahdollisuudet

Asiakkaalle oikea ratkaisu podcast-mainonnassa voi olla mainosspotti, podcastin vetäjän oma kaupallinen mainoskatko tai kokonaan kaupallisen kumppanin ympärille rakennettu jakso. Meiltä saat nämä kaikki, ja rakennamme kokonaisuuden aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Autamme sinua löytämään tuloksellisen ja inspiroivan tavan tavoittaa yleisösi. Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Haluatko podcastisi meille? Onko podcastissasi kaupallista potentiaalia tai onko sinulla timanttinen podcast-idea? Lähetä meille 5-10 minuutin demo ja sivun mittainen esittely podcastistasi: ulla@asennemedia.fi

Podcast on intiimi ja luottamuksellinen tapa olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, ja me tunnemme podcastien tarjoamat mahdollisuudet markkinoinnille. Asennemedian podcasteja kuunnellaan kuukausittain lähes miljoona kertaa, ja tuotamme jatkuvasti kiinnostavia podcast-sisältöjä yhdessä vaikuttajien kanssa.

Miten mainostaa?

PODCAST-MAINOS

Maksimissaan 30 sekunnin spotti, joka ajetaan tietylle yleisölle. Mainos voi olla mainostoimiston tuottama, mutta koko tuotannon saa myös Asennemedialta. Mainostuotanto sisältää kaiken käsikirjoituksesta ja spiikkaajasta itse tuotantoon ja musiikkiin.

Asennemedian audioilla on laaja viikkotavoittavuus: lähes 300 000 kuulijaa hakeutuu sisältöjemme pariin, ja mainoksia on mahdollista kohdentaa kohderyhmien mukaan.

Audiomainonta on tutkitusti tehokasta, sillä jopa 80 % kuulijoista kuuntelee mainokset kokonaan. Kuulijat suhtautuvat myönteisesti audiomainontaan, ja sävyltään harkittu mainonta vahvistaa brändiä jättäen pitkäksi aikaa myönteisen muistijäljen.

DYNAAMINEN PREROLL TAI MIDROLL

Vaikuttajan itsensä asiakkaan brieffin mukaan suunnittelema, puhuma ja Asennemedian tuottama mainoskatko. Ajetaan kaikkiin jaksoihin määräajaksi, joko jakson alkuun tai keskelle. Tuotteen tai palvelun on sovittava vaikuttajan omaan elämään.

KIINTEÄ PREROLL TAI MIDROLL

Vaikuttajan itsensä asiakkaan brieffin mukaan suunnittelema, puhuma ja Asennemedian tuottama mainoskatko. Lisätään yhteen, sovittuun jaksoon pysyvästi, joko jakson alkuun tai keskelle. Tuotteen tai palvelun on sovittava vaikuttajan omaan elämään.

SISÄLTÖJAKSO

Vaikuttajan itsensä asiakkaan briefin mukaan suunnittelema ja toteuttama, Asennemedian tuottama jakso, jossa huomioidaan läpi jakson asiakkaan tuotetta tai palvelua. Sopii parhaiten isojen, laajojen kokonaisuuksien käsittelyyn ja tuotteen tai palvelun on sovittava vaikuttajan muuhun sisältöön

Asennemedian studio

Asennemedian studio sijaitsee toimistollamme Punavuoren sydämessä. Studiossamme on mahdollista äänittää ja tuottaa audiosisältöjä podcasteista mainoksiin ja spiikkeihin. 

Olemme varmistaneet, että studioon on helppoa tulla äänittämään ja audiotiimimme on apuna tuotannossa alusta loppuun, jotta lopputulos olisi laadultaan huippuluokkaa.

Lisäksi audiotiimimme vastaa audiosisältöjen äänisuunnittelusta, olipa kyseessä sitten mainos tai podcast. 

Influencer photographing