Palvelut

Aloitetaan työskentely

Vaikuttajamarkkinointi

Suunnittelemme ja tuotamme tuloksellisia ja inspiroivia kampanjoita monikanavaisesti yhdessä Suomen vaikuttajakentän kirkkaimpien tähtien ja kiinnostavimpien mikrovaikuttajien kanssa.

Vaikuttajamarkkinointi kaikissa muodoissaan on Asennemedian ydinosaamista. Olemme kasvaneet vaikuttajien agentuurista kanavariippumattomaksi vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimistoksi: edustamme yhä kourallista Suomen eturivin vaikuttajia, joiden lisäksi toteutamme päivittäin kampanjoita koko maan kattavan vaikuttajaverkostomme kanavissa.

Meillä on lämpimät suhteen alan arvostetuimpiin vaikuttajiin aina nousevista mikrovaikuttajista tunnettuihin alan edelläkävijöihin. Kauttamme saat ratkaisun vaikuttajamarkkinoinnin tarpeisiisi aina vahvalla alan tuntemuksella. 

Alta pääset tutustumaan niihin vaikuttajiin, joita meillä on kunnia edustaa yksinoikeudella. 

Strateginen suunnittelu

Kytkemme vaikuttajamarkkinoinnin osaksi brändin markkinointia niin, että tulokset ovat mitattavissa ja jälki laadukasta. Kun yhdessä luodut mittarit, roolit ja tavoitteet ovat selkeitä, näkyy se myös tuloksissa. 

Strateginen vaikuttajamarkkinointi on

1. Markkinoinnin vuosikellon mukaan suunniteltua 
2. Brändisi pääviestejä ja tone of voicea tunnetuksi tekevää
3. Tavoitteidesi mukaan mittaroitua 
4. Tuloksellista ja mitattavaa 

Kaipaatko brändisi markkinoinnille uusia, raikkaita ideoita? Onko vaikuttajamarkkinointi brändillesi vielä tuntematonta? Ota yhteyttä, ja me luomme brändillesi vaikuttajamarkkinoinnin strategian ja toteutamme sen mukaiset toimet yhdessä kanssasi. 

Luova konseptointi

Luova konseptointi ohjaa sisällön tekemistä ja johtaa erottuviin sekä mieleenpainuviin lopputuloksiin. Idearikas tiimimme hallitsee konseptoinnin ja ymmärtää, miten konseptit tuotetaan eri kanaviin.

Asennemedian pitkä historia vaikuttajakentältä takaa kampanjallesi konseptin, joka on aidosti toteutettavissa vaikuttajien kanssa ja heidän kanavissaan. Me ymmärrämme, miten vaikuttajabrändejä skaalataan laajasti eri medioihin ja tiedämme, miten luodaan seuraajia aidosti sitouttava vaikuttajakampanja. 

Meillä luova konseptointi tehdään tiimityönä: kampanjasi konseptoinnissa on aina mukana luovia suunnittelijoita sekä oma asiakkuustiimisi. Varmistamme, että konseptoinnista vaikuttajavalintoihin, toteutukseen ja raportointiin asti kaikki kampanjaasi osallistuvat Asenne-ammattilaiset ovat sitoutuneita saavuttamaan brändisi tavoitteet kanssasi. 

PR-tapahtumat & -lähetykset

Toisinaan markkinointikampanjaan sisältyy myös pr-tapahtumia ja -lähetyksiä. Meiltä saat molemmat palvelut osana markkinointikokonaisuutta – asenteella tehtynä tietenkin. 

Räätälöimme elämykselliset vaikuttajien kohtaamiset niin tapahtumiksi kuin pr-lähetyksiksi sen mukaan, mitä toimenpiteillä tavoitellaan. Suhteiden rakentaminen oikeiden vaikuttajien kanssa, ansaittu medianäkyvyys tai ennakkohypen luominen: näitä ja monia muita tavoitteita voidaan saavuttaa luomalla vaikuttavia tapoja kohdata oikeat vaikuttajat ja heidän yleisönsä. 

Podcastit

Me tuotamme Suomen laadukkaimmat lifestyle-podcastit, ja tunnemme podcastit mainoskanavana. Jos mietit, miten saisit brändisi kuuluviin ja hyötyisit podcastien sitouttavuudesta, anna meidän auttaa. Klikkaa tutustumaan lisää podcasteihimme ja tarjoamiimme mainosmuotoihin. 

Aloitetaan työskentely yhdessä

katriina@asennemedia.fi

Lähetä meille rohkea unelmasi, loistava visiosi, uskalias tavoitteesi tai kekseliäs ideasi. Tehdään jotain upeaa yhdessä!