Tutustu meihin

Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.
Asenne!
Asenne?
Asenne.

Haluatko tutustua meihin kuuntelemalla?

Tarinamme

VAIKUTTAJAMARKKINOINNIN EDELLÄKÄVIJÄKSI – UNELMISTA JA PUNAVUORELAISESTA OLOHUONEESTA PONNISTAEN

Asennemedia perustettiin vuonna 2015 toimitusjohtajamme Ulla Vartiaisen olohuoneessa. Uudenlainen vaikuttajamarkkinointitoimisto perustettiin, jotta alan ammattilaisilla olisi yhteisö, jossa heitä arvostetaan ja jossa he saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. Vuosien varrella Asennemediasta on kasvanut vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, joka tuottaa monikanavaisia kokonaisuuksia ja palvelee yhteistyökumppaneitaan strategisesti ja idearikkaasti. Mutta mistä kaikki sai alkunsa?

“Perustin Asennemedian olohuoneessani Punavuoressa, vain 100 metriä nykyisen toimistomme sijainnista. Tunsin, että ala kaipaa toimistoa, jossa vaikuttajien tarpeet ja heidän oma ymmärryksensä kanavista ja seuraajista huomioidaan. Halusin myös maksaa vaikuttajille asiaankuuluvan korvauksen heidän työstään.” Ulla Vartiainen, toimitusjohtaja & perustaja.

Samaiseen olohuoneeseen kutsuttiin vieraaksi vaikuttajia, joista muodostui Asennejengin ensimmäinen kokoonpano. Asennejengiin liittyi joukko maan arvostetuimpia ja laadukkainta sisältöä tuottavia vaikuttajia, jotka toivat kanavansa yhteisen lipun alle Asennemedian edustukseen.

Edustamme edelleen pientä joukkoa alan arvostetuimmista tekijöistä, ja suunnittelemme kampanjakokonaisuuksia laajalti niin Suomen kirkkaimpien tähtien kuin nousevien mikrovaikuttajienkin kanaviin.

Vuosien varrella olemme saaneet toivottaa toimistomme tiimiin osaajan toisensa perään. Tänä päivänä olemmekin kirjava joukko vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia. Olemme saaneet myös osakkaita työntekijöidemme joukosta. Tiimimme tekee työtään yhtä iloisin ja läheisin tunnelmin kuin vuosia sitten punavuorelaisen olohuoneen sohvalla istuessa – neliöitä meillä on nykyään enemmän, mutta silti keräännymme vieretysten sohvalle aina mahdollisuuden tarjoutuessa.

Asennemedian toiminta on laajentunut, mutta missiomme ei ole muuttunut. Meillä on lämpimät suhteet alan arvostetuimpiin tekijöihin ja haluamme työskennellä niin asiakkaan kuin vaikuttajankin suuntaan heidän aikaansa kunnioittaen, elämää helpottaen ja tuloksellisia kampanjakokonaisuuksia suunnitellen.

Alkumetreiltämme asti olemme halunneet olla yrityksenä inhimillinen, verraton ja innostuva. Meitä on helppo lähestyä, ja vielä helpompaa on hypätä matkaamme mukaan tekemään kanssamme jotain uutta mediakentällä. Osa yhteistyökumppaneistamme on luottanut meihin koko matkamme ajan, ja teemme kaikkemme ideoidaksemme heille vuosi vuodelta tuloksellisempia kokonaisuuksia.

Ja on mahtavaa tehdä se kaikki Suomen parhaiden tekijöiden kanssa.

Mistä meidät tunnetaan

Vuoden vaikuttavin toimisto

Asennemedia palkittiin vuonna 2022 Tubecon Awardseissa vuoden vaikuttavimmaksi toimistoksi. Uskomme vahvasti, että alaa rakennetaan yhdessä vaikuttajien ja toimistojen kanssa – ja voiton meille toi tiimimme verraton yhteistyö ja ammattitaito.

Suomen laadukkaimmat ja palkitut lifestyle-podcastit

Strategisten vaikuttajamarkkinointikokonaisuuksien ja luovien konseptien lisäksi meidät tunnetaan podcast-kattauksestamme, joka on täynnä inspiroivia lifestyle-aiheisia podcasteja. Podcast-tarjonnastamme löytyvät esimerkiksi Afterwork, Mimmit sijoittaa ja Jäljillä, jotka palkittiin Audioland Awardseissa vuonna 2022. Tuottamamme podcastit tavoittavat jopa miljoona korvaparia kuukaudessa.

Alan parasta asiantuntijuutta

Asennemedia tunnetaan myös nopeasta muuntautumiskyvystä ja halusta kehittyä kasvavan alan mukana. Halu kehittyä on tuonut meille myös näkyviä tuloksia: nykyisin meidät tunnetaan esimerkiksi siitä, miten asiantuntijuutemme ja tapamme työskennellä kantoi vuoden 2022 Vuoden toimisto -finaaliin asti.

Asenteella tehty

Asennemedian henki syntyy ihmisistä, joita meillä on töissä ja tavasta, jolla työt teemme. Asennejengimme on täynnä ideoita, luovuutta, ammattitaitoa ja verratonta projektinjohtajuutta. Meille on myös tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Sen vuoksi Slack-kanavamme hiljenevät illoiksi ja viikonlopuiksi, vietämme palaverittomia perjantaita ja huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisin eduin.

Ura Asennemedialla

Asennemedia on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijatoimisto, jossa työskentelee joukko alan moniosaajia. Toimistojengimme tuottaa monikanavaisia kokonaisuuksia ja palvelee yhteistyökumppaneita sekä strategisesti että luovan idearikkaasti. Kumppanimme saavat meiltä asiantuntevaa palvelua, tuoreita kampanjaideoita ja saumattoman yhteistyöprosessin. Meille on tärkeää olla myös vaikuttajien puolella ja kehittää vaikuttajamarkkinoinnin alaa yhdessä heidän kanssaan.

Yrityskulttuurimme on verraton – haluamme, että asiat on Asenteella tehty. Asenne palkitaan muun muassa sillä, että saamme pitää palkallista lomaa niin paljon kuin haluamme, kunhan emme kuormita tiimikaveria liikaa. Kulttuurimme sopii kunnianhimoiselle henkilölle, joka antaa itsestään paljon työpaikalla, mutta jolle vapaa-aika on myös merkityksellistä. Slack-kanavamme hiljenevät illoiksi ja viikonlopuiksi ja kunnioitamme toistemme lomapäiviä ja vapaa-aikaa.

Haluatko luoda yhdessä kanssamme jotain uutta vaikuttajamarkkinoinnin saralla? Haluatko tehdä sen kunnianhimolla ja suurella sydämellä? Haluatko olla alasi paras, joko nyt tai tulevaisuudessa? Siinä tapauksessa voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimet hakemukset osoitteeseen ulla@asennemedia.fi

HARJOITTELU ASENNEMEDIALLA

Harjoittelujaksot Asennemedialla ovat palkallisia ja pituudeltaan minimissään kolmen kuukauden mittaisia. Harjoittelu on loistava aloitus Asenne-uralle.

Haemme tiimiimme harjoittelijoita, joilla on ensisijaisesti asenne kohdillaan. Harjoittelussa pääset avustamaan projektipäälliköitä ja asiakkuusvastaavia monipuolisissa tehtävissä aina tarjousten työstöstä raportointiin. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet erityisen kiinnostunut.

Harjoitteluhakemukset osoitteeseen katja@asennemedia.fi