Vaimomatskuu on helsinkiläisen ruokahullun makumatka ja päiväkirja. Ruoka on Juulialle paljon muutakin kuin herkuttelua, se on intohimo ja ilmaisun väline. Juulian keittiössä kokeillaan ennakkoluulottomasti ja nähdään vaivaa ruoanlaittoon. Perinteiset raaka-aineet ja uudet valmistustavat kohtaavat toisensa yhä uusilla tavoilla, niin ruoissa kuin drinkeissäkin: Juulian keittiössä syntyykin luovia juoma- ja ruokareseptejä.

Reseptien lisäksi kokeiluun pääsevät kiinnostavimmat pienpanimo-oluet ja luonnolliset viinit – lautasella ja lasissa saa kädenjälki näkyä. Uniikkien reseptien lisäksi seuraajat saavat nauttia Helsingin mielenkiintoisimmista ja ajankohtaisimmista ravintolasuosituksista. Juulia uskoo, että jokainen päivä on tilaisuus syödä ja juoda hyvin.