Kukka & Kuokka

Kukka & Kuokka on podcast puutarhan iloista ja suruista: siemenistä, kukista, kaikesta ihanasta syötävästä ja kaiken syövistä tuholaisista. Juontajat Viena Kangas ja Satu Koivisto paljastavat parhaimmat puutarhaniksinsä, luottokasvinsa ja pahimmat epäonnistumisensa. Jokaisessa jaksossa myös vastataan kuuntelijoiden puutarhahuoliin. Lähde Vienan ja Satun matkaan kohti unelmiesi puutarhakesää 2022! Varo, tämän podin kuunteleminen saattaa aiheuttaa pahanlaatuista viherpeukaloitumista.

Viena on visuaalisesti vertaansa vailla oleva lifestyle-vaikuttaja, jonka seuraajat pääsevät osaksi helsinkiläistyneen musiikkipedagogin matkaa kohti kauniimpaa ja vastuullisempaa elämää. Monilahjakkaan esteetikon, kakkukirjailijan ja muusikon luovuus kukkii kimpuissa, asetelmissa ja taianomaisissa hetkissä niin kodissa kuin puutarhassa.

Satu on ruokakirjoittaja, toimittaja ja äiti, jonka sydän sykkii hyvälle ruoalle. Satun perheessä ruokafilosofia on mutkaton: perhe syö yhdessä lähes päivittäin ja ruokaa valmistetaan usein ilman reseptejä, raaka-aineet edellä. Satu viihtyy parhaiten omalla puutarhamökillä, jonka pihassa kasvaa niin omenapuut, marjapensaat kuin raparperitkin. Kasvihuoneessa kypsyvät kurkut ja tomaatit.